2009. november 26., csütörtök

Project - Annjolly (kibővítve^^ ,a nevén még gondolkozom...)

Annjolly írta...

Sziasztok! Most leírom kicsit bővebben kidolgozottaban s remélem hogy lesz olyan akinek elnyeri a tetszését s szeretne bekapcsolódni a projektbe!:)

A főszereplő egy lány lenne kb 15-17éves. Új sulijában nincsenek barátai senki se veszi észre nem tudja mit csinálhatna.Tipikus kamasz:nem tudja ki ő mit akar stb...:P :)
A barátnője azt javasolja neki hogy kis lépésekben haladjon előre. Előszőr válasszon valami stílust ahogy öltözködik,viselkedik ami alapján az emberek meg tudják ítélni tartozni fog valahova.S akkor interaktív rész-stílus választás. Egy-egy "stílusban" a napja lenne bemutatva tipikus az adott stílusra jellemző szokásokkal,szlogenekkel- viccesen.Egy "stíluson" belül is több választási lehetőség lenne hogy mit akar csinálni stb (itt olyanok h error -h ilyet nem csinálhat az adott stílusban (bővebben abba amit előszőr írtam...:))). Minden stílusban feltűnne egy 10-12szereplő akik ugyanazok s míg az egyik stílusban jóba lenne velük a másikban egymás ellen áskálódnának a mellékszereplők stílusától függően. Lenne két kihagyhatatlan^^:) stílus - a "trendigirl stílus"-mikor a sok felszínes csajon kívül megismerkedik egy ártatlan aranyos csajjal (aki azért "trendigirl") akivel igazán jóba lesz. -és az utolsó stílus melyben már nem beszél ezzel a csajjal de még mindig bírja csak új barátjai nem néznék jó szemmel ha beszélnének. A lány megsérül vagy ilyesmi (halál?) s a "barátai" ennek örülnek s ekkor jön rá hogy teljesen mindegy hogy milyen stílusú-hisz egyik se tetszett neki igazán, a lényeg hogy akikkel jóba van akiket bír,azokkal jóba tudjon maradni. Azok legyenek a barátai akiket szeretne és azt csinálja amit szeretne. Hisz nincs olyan ember aki csak egy stílus "szabályait" követné. Mindenki vegyes ettől egyedi.Így végül kialakulna a jelleme minden stílusból megtartaná azt amit élvezett ami neki tetszett s így lenne teljes személyiség.S boldog. Hisz az a legfontosabb.

Tehát ez egy kicsit ilyen elgondolkoztató önmegtaláló film akar lenni sok humorral("a stílusokban") s elfelejthetettlen karakterekkel; s jellemekkel akikkel akár az osztályodban is szembetalálkozhatsz:D, s pár szomorúbb meghatóbb résszel. Szerintem megvalósítható helyszínek és szereplők szempontjából.
S nagyon örülnék neki ha valaki visszajelezne hogy tetszik neki és be akar kapcsolódni.^^ :)Meg ha valami nem világos vagy ilyesmi akkor akár kérdezzetek vagy valami. Meg ha van ismerősötök aki jó főszereplő lenne akkor is szóljatok,mert nekem már van egy jelöltem aki el tudná játszani ezt az összetett szerepet de még nem biztos a dolog.... Na ennyi...

/Horváth/ Anna (tópartis<-csak mert 2 Horváth Anna van:D) Annjolly^^
/Röviden,első bejegyzésem:(nem akartam kitörölni^^:))Sziasztok! Nem akartam elsőnek filmtervet írni,de valakinek el kell kezdeni. Nem tom h mennyire megvalósítható meg jó,azt ítéljétek meg ti :) Tehát: Az egész fő témája az lenne h ki vagy mi akarsz lenni,tudod-e hogy ki vagy. A főszereplő nem tudja hogy mit akar,s az ismerőse javasolja neki h válasszon előszőr stílust magának.itt kezdődne el az interaktív rész: lehet rocker,deszkás,rapper,sportboy,divatman stb... Egy stíluson belül meg lenne hogy mik az alapvető ismertetőjegyei a stílusnak,kinézet,viselkedés...haverokkal miket csinál stb poénokkal vegyítve. Aztán h ez mégse jó,új stílus választ és így tovább amíg meg nem unja a néző. A film végén a tapasztalatát nyilvánítja ki a főszereplő:hogy a lényeg a boldogság hogy jól érezd magad abba,ahogy vagy és a barátok.Meg ilyenek. És például a stílusokon belül is lehetnének döntések hogy mit akarsz csinálni pl.: rocker-a sok tanulást választja délutáni programnak erre error felirat vagy hogy ilyet ebben a stílusban nem csinálhatsz... :) Röviden ennyi. Kiváncsi vagyok a véleményetekre^^ Anna (tópartis)/

1 megjegyzés:

  1. Élo!




    Köszi Anna az elsőséget, megtört a jég! Klassz. Szerintem nagyon jó az ötlet, sok jópofa dolog kisülhet belőle. Elsőre az jutott eszembe, hogy ül egy gyerek valami semleges térben, ami semmit nem árul el róla. Csak bámul fapofával a kamerába. Oldalt vannak gombok, amivel ki lehet küldeni őt átöltözni, és egy új karakter lesz belőle. A szerepe szerint történnek vele dolgok (itt is lehetnek elágazások), és aztán valahogy mindig visszakerülne a kiindulási helyre. Ehhez mondjuk egy jó karakter kell, mármint egy olyan szereplő aki megállja a helyét minden szerepben. Bár az animáció, de a South Parkban vannak jó iskolai típusok.
    http://images.southparkstudios.com/games/create/
    A többiek véleményére is kíváncsi vagyok, írjatok! Mostmár lehet!
    Üdv, mik

    VálaszTörlés