2009. november 28., szombat

Sziasztok!

Hát elég sok ötlet összegyűlt azóta.
Szerintem nem kell túl bonyolultat készítenünk ,hiszen az idő is korlátozott és egyes technikák sok időt vesznek igénybe. Főként mert itt egy folyamatot tanulunk inkább.
Szerintem ezért az a játékos módszer ,vegyítve kicsit a filmes ötletekkel igen érdekes lehet ,amolyan virtuális könyv filing.
Mivel sokan említették meg a zenés megoldásokat , és Michael Jacksont is ,ezért vegyíthetnénk.
PL:. az ötlet.
"Van valaki aki sétál a szobában miközben a háttérben megy az egyik Jackson szám. Aztán leül az asztalhoz s a mellétől látjuk az ember elgondolkodva. Utána másik képből látjuk az asztalt s rajta egy álló bábot. lyenkor jelenik meg a választás s minden választásnál mást csinál a báb. Táncol tipikus Jacksont vagy énekelget vagy bármi mimikás fordulat zenére vagy akár nem.
Aztán a végén van egy rész ahol a gomb vissza visz az emberkéhez és ha "kilépünk" akkor feláll onnan."
- Alapjáraton a történet nem nehéz, ezért nem kell vele sokat bajlódni.
- A filmes rész hamar megvan ,mert nincs benne komoly színészi munka.
- A báb elkészítése kicsit más, de a technikát meglehet beszélni ,ez kreativitás kérdése.
pl: Plüss kutya Jackson kalapban dugó húzó és egyéb használati tárgyakból báb, vagy teljesen más megoldás, papír báb stb. Nagyon sok lehet.
-Illetve annak a meganimálása, de ezt csak a báb alapjából lehet kigondolni. De a pixiláció még gyorsabb valamennyire.

Másik:
Hasonló stílusban vagy technikával ,de egy lány egy legyezőt forgat a kezében majd megáll. s akkor lesz ott a gombok.Amelyikre megy más más dolog ,mese (?) vagy csak világ(?) kép tárul elé. Ez is könnyű és látványos vagy humoros is lehet ha még átgondoljuk.
^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése